Mijn 15e verjaardag!

Om te beginnen wil ik iedereen bedanken voor alle leuke reacties op de vakantie blogs. Daar krijg ik weer energie van.

Vorige week heb ik een bucket list gemaakt. Onder het mom van ‘haal alles uit het leven wat erin zit’. Ik ben die dag begonnen met: een brief schrijven aan mijn 21e ik. Deze ga ik lezen als ik 21 ben omdat ik dan op wereldreis ga. Jullie kunnen een bucket list serie verwachten.

Ik heb leuke cadeautjes gekregen. Ik heb onder andere een heerlijke douche cel en chocolaatjes gekregen en krijg ik aanstaande donderdag een gezichtsbehandeling.

IMG-20180820-WA0008

 

IMG-20180820-WA0006
Mama heeft een zelfgemaakte Kit Kat taart gemaakt.

Toen zijn we naar het Huygenskwartier in Voorburg gegaan. Daar hebben we wat gedronken en lekkere vega bitterballen gegeten.

IMG-20180821-WA0023

’s Avonds heb ik heerlijk tapas gegeten. Het was ontzettend lekker. Ik ging letterlijk rollend in mijn rolstoel naar de bus. Je leest het goed de bus. Een paar weken geleden heb ik met mama en Max op het strand gegeten en hebben we daar de zonsondergang gekeken. Max kwam toen met het idee om het ov naar huis te gaan, toen hebben we het niet gedaan. Vandaag was het daar de perfecte dag voor.

Met een tussenstop in Scheveningen, daar nog even een milkshake gehaald. Sommige mensen haten hun verjaardag vieren, ik vind dat je het leven moet vieren. Nou, dat heb ik gedaan ik was om 01:00 uur thuis.

Het was een top dag!!!

14 gedachten over “Mijn 15e verjaardag!

 1. Lieve Isabelle,
  Van harte gefeliciteerd met je 15e verjaardag . Super leuk dat je het zo mooi hebt gevierd.
  Veel succes met het opstellen van je bucketlist , ik kijk er naar uit .
  Lieve groet van Arieanne v Kalsbeek ( verpl van L’accolade)

  Like

 2. Van harte gefeliciteerd lieve prinses. Die taart ligt helemaal in de verwachting, ik weet niet beter of je moeder is een chocoholic. En de appel valt niet ver van de boom, wereldreizen zit je moeder ook in het bloed. Mooi doel hoor, ga ervoor lieverd!

  Like

 3. Hallo lieve Isabelle, alsnog van harte gefeliciteerd met je 15e verjaardag. Wat hebben jullie weer leuke dingen gedaan…super! Feliciteer ook de rest van de familie van me. Ik wens je een mooi 16e levensjaar. Dikke kus, Gonnie ( vrijwilliger l’Accolade)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s