Wie ben ik?

Hallo wat leuk dat je op mijn blog een kijkje neemt. Ik zal mij even voorstellen

Mijn naam is Isabelle ik ben 16 jaar oud. Ik plaats elke maand iets nieuws op mijn blog en soms vaker. Wanneer? Dat is wisselend hou daarvoor mijn social media in de gaten. Ik schrijf over mijn leven en wat ik allemaal meemaak. Met mijn blog wil ik laten zien, dat ondanks dat ik ziek ben, ik voor 85% met een big smile door het leven ga. Ik schijf leuke dingen, minder leuke dingen, quotes en zomaar ideeën. Mijn doel? Mensen inspireren nu met mijn blog, met de college’s die ik ga geven en later met mijn eigen bedrijf als ervaringsdeskundige. Ik heb veel meegemaakt in mijn leven en dat wil ik omzetten in iets positiefs.

Life of Isabelle is: positieve tijd, genieten, chocola, lekker eten, muziek, Ariana Grande, Og3en, schaamteloos vals meezingen, zon, vakantie, vrienden, make-up, sieraden, zwemmen, prettig gestoord, luiaard, dieren vriend, shoppen, in voor een geintje, niet opgeven en alles 100% .

IMG_20180714_132300_022