IK HEB MIJN CERTIFICAAT VOOR MAATSCHAPPIJLEER GEHAALD!!!

Ik heb afgelopen donderdag examen gedaan in maatschappijleer. Afgelopen vrijdag was de diploma uitreiking. Dit was ook de rede dat het even stil was op mijn blog.

Ongeveer een maand van te voren kreeg ik de datum van mijn mondeling maatschappijleer. Ik heb toen een (perfecte) planning gemaakt (ik was natuurlijk al een beetje begonnen) ik heb er toen elke dag aan gewerkt.

d95ff2e6db6000656395ab4f3db9fefa-03
Dit was de achtergrond van mijn telefoon.

Ik ben een hele erge perfectionist, een 7 is pas een voldoende en dat moest ik halen van mezelf.

Ik wil iedereen heel erg bedanken die mij heeft geholpen met het leren maar het aller meeste Chantal. De laatste 2 dagen hebben wij keihard geleerd, Chantal heeft alle begrippen lijsten en uittreksels overhoord.

DE EXAMEN DAG…Ik was bloednerveus maar ik wist dat ik er echt alles aan had gedaan en dat ik heb gedaan wat ik kon. Het examen duurde 30 min maar het voelde als 5 min. Toen ik thuis kwam kreeg ik een berichtje: ‘Gefeliciteerd een 7 voor je maatschappijleer!!!’. Ik dacht: hè lees ik dat nu goed? Een 7 precies het cijfer wat ik wilde! Als ik iets in mijn hoofd haal ga ik er 1000% voor!!

Nu heb ik lekker vakantie! Vergeet je niet te abonneren, om geen enkele vakantie blog te missen.

6 gedachten over “IK HEB MIJN CERTIFICAAT VOOR MAATSCHAPPIJLEER GEHAALD!!!

  1. Heb ik nooit aan getwijfeld lieverd, je ouders zijn allebei slimmerds en dus zijn je broer en jij ook toppers! Chapeau!

    Like

  2. Nog gefeliciteerd met het behalen van het vak “Maatschappijleer”, wij hopen dat je een fijne vakantie heb gehad!. Met Mila gaat het goed, ondanks de hittegolf die we hier in Nerderland hebben. Wij wensen jullie een veilige terug reis. Groetjes, Bep, Wil en Mila. XXX

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s