Glijbaan – maandag vakantie dag 9

’s Ochtend hebben we levend stratego gespeeld. Mijn team heeft 2x bijna gewonnen (haha).

20180725_132959.jpg

’s Middags ben ik gaan zwemmen. Met een bommetje erin! Bij het zwembad staat een kleine glijbaan Mark vroeg ‘ben jij daar ooit vanaf geweest?’ ik ‘nee’ Mark ‘wil je dat?’ ik ‘ja’ Mark ‘nou dan gaan we dat doen!’. Gelijk 2x achter elkaar. Verder had ik het die dag ook heel druk met ijs eten. Ik denk dat ik elke dag wel een ijsje op heb.

Vergeet niet om je te abonneren om geen enkele vakantie blog te missen!

Een gedachte over “Glijbaan – maandag vakantie dag 9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s