Bedankt – vakantie dag 15 de laatste dag

Vandaag gingen we helaas naar huis. Dat is niet zo interessant om over te bloggen, dit lijkt mij het perfecte moment om iedereen te bedanken.

Monique & Art

Ik heb op mijn steen bedankt gezet maar daar wil ik nog wat bij zeggen.

Bedankt voor het oprichten van de mooiste plek die ik heb gezien/meegemaakt, bedankt voor de plek waar ik besta, bedankt voor de plek waar iedereen gelijk is, maar vooral bedankt voor de plek waar ik even niet ziek ben!

20180727_130258.jpg

Jullie zijn pracht mensen, engeltjes met afgebroken vleugels. Wat ik een heel leuk moment vind is: op de laatste avond zei ik ‘ik wil reserveren voor volgend jaar’ mama zei ‘maar we zijn al 2x geweest’ (de regel was dat je maar 2x achter elkaar mag, om andere ook aan de buurt te laten komen) waarop Monique zei: ‘nee die regel is afgeschaft’. ‘Gaan we regelen en met Lucas en Mark erbij’. Ik vloog bijna uit mijn stoel van blijdschap.

Lucas

Ik vind het leuk dat je er dit jaar weer was (en volgend jaar weer). Wat hebben wij gelachen. We hebben samen marshmallows gegeten, scootmobiel gepimpt, naar het strand geweest en heel veel bommetjes gemaakt! Bedankt voor deze geweldige vakantie en we spreken zeker nog af! Ik heb ontzettend genoten!

Mark

Ik heb je dit jaar leren kennen en wat een (soms wat irritant haha) aardige jongen ben jij. Wat hebben wij samen lol gehad. Ik was je mentale steun bij het maken van de water bak. We hebben samen marshmallows gegeten, nou ja je hebt mij meer uitgelachen. We zijn samen naar het strand geweest, hebben samen in zee gezwommen en heel veel bommetjes gemaakt. Bedankt voor deze geweldige vakantie en we spreken zeker nog af! Ik heb ontzetten genoten!

Sophie & Leonie

Wat hebben wij in een deuk gelegen van het lachen. Het was veel te kort. Ik kom zeker een keer pannenkoeken bij jullie eten. Ik heb er weer vriendinnen bij!

IMG-20180728-WA0037

Eigenlijk wil ik iedereen bedanken die deze week heeft gemaakt tot wat het is!!!

Liefs Isabelle

6 gedachten over “Bedankt – vakantie dag 15 de laatste dag

 1. Lieve Isabelle,
  Wat zul jij nog kunnen nagenieten van jouw heerlijke onbezorgde vakantie! Bommetje, marshmellows, zon, zee en veel plezier. Ik heb genoten van jouw vakantieblog (lknap gedaan van je!) leefde tijdens onze vakantie aan zee mee met ieder dag van die van jou! Lieve knuffel, Mechteld

  Like

 2. Hoi Isabelle,
  Het was leuk om je blog over je vakantie te lezen. Je hebt ons helemaal mee kunnen nemen in de mooie vakantie, die jij (jullie) beleeft hebt. Ik heb ervan genoten.

  Like

 3. Lieve Isabelle, wat heerlijk dat je zo hebt genoten van deze fantastische vakantie. Wat een super lieve mensen allemaal. Complimenten voor hun. Mijn mooiste blog was je “bommetje”
  Nu nog even thuis genieten van nog steeds mooi jouw weer.
  Liefs van ons enšŸ¾

  Like

 4. Wat heb jij weer leuke blogs geschreven en wat fijn dat je zo genoten hebt. Nu thuis nog even nagenieten en het mooie vooruitzicht ……. volgend jaar weer!

  Like

 5. Lieve Isabelle,
  Wat was het leuk om je te ontmoeten en je enthousiasme mee te maken. Ik heb al je blogs van je vakantie gelezen en blijf je volgen.
  Hopelijk kan ik het ook zo regelen, dat ik volgend jaar weer als vrijwilliger van je/ jullie aanwezigheid, positiviteit en vrolijkheid mag genieten.
  Liefs, Gonnie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s