Mijn droom word werkelijkheid!

Oké ik ga het nu eindelijk vertellen wat het leuke nieuws is.

Ik heb al jaren het gevoel sinds ik ziek ben dat ik hier iets mee wil doen. Wat ik heb meegemaakt wil ik omzetten in iets positiefs. Ineens ging er een lampje braden, ik ga colleges geven (dit idee heb ik al jaren). Maar hoe of wat wist ik niet.

Ik zag Erik Scherder op tv en raakte geïnspireerd. Vandaag is het precies 5 weken geleden dat ik de stoute schoenen heb aangetrokken en ik heb Erik een mail gestuurd. Vorig week zat ik bij Erik op zijn kantoor. Gezonde spanning was het goede woord voor die ochtend. Het was een heel fijn gesprek. Erik zei “normaal reageer ik eigenlijk niet omdat ik zo veel mail krijg. Maar op deze moest ik antwoorden, ik heb binnen 5 min gereageerd”. Dus binnen nu en 6 weken sta ik een college te geven aan het een paar honderd studenten!!!

Word vervolgd…

10 gedachten over “Mijn droom word werkelijkheid!

 1. Lieve Isabel,
  Wat een dappere stap ! Heel goed dat je een positieve wending geeft aan wat je hebt meegemaakt.
  Super dat Erik met je ingesprek ging . Nu is het hard werken om er een goed verhaal van te maken, zet’m op want je kunt het en …… hiermee ben je een voorbeeld voor velen👍

  Like

 2. Kijk dat zie ik jou nu helemaal doen!
  Als er één kan vertellen hoe je in het leven kunt staan, dan ben jij het wel.
  Zet hem op!!!

  Liefs en zonnige groet uit Oléron,
  Monique

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s