Mijn blog bestaat alweer 2 jaar!!!

Vandaag is het feest, want mijn blog bestaat alweer 2 jaar!!! Omdat ik besloten heb om niet meer voor of achteruit te kijken, wordt deze blog geen blog waarin ik terug ga kijken op de afgelopen 2 jaar.

Ik wil deze dag (2 mei) tot een “officiële” dag maken. Namelijk de dag dat je beseft dat het heel erg bijzonder is met wat je allemaal kan doen met je lichaam. Ik vind dat we daar veel te weinig bij stil staan. Want het is niet de normaalste zaak van de wereld dat je kan lopen, praten, sporten, enzovoort. Ik kan deze dingen niet meer, maar ik ben wel heel erg blij met de dingen die ik nog wel kan.

Als je vandaag iets post op social media met de #freedomicanmove en iets blauws in de foto doet (want blauw is mijn lievelingskleur). Dan laat je zien dat je dankbaar bent voor alles wat je met je lichaam kan doen. Ik wil jullie vragen om dit te delen met familie en vrienden zodat zoveel mogelijk mensen dit beseffen.

Alvast bedank!

3 gedachten over “Mijn blog bestaat alweer 2 jaar!!!

 1. Hallo Isabelle!
  Mijn eerste reactie via jouw blog!
  Gezellig!
  Blauw is dus je lievelingskleur! Die nagels aan je voeten , zien er fantastisch uit!
  Ik ga je dus niet meer in het grijs op school zien! Mooi, dat issue haal ik dan niet meer aan met je als in op vrijdag met je lunch. Het wordt steeds gezelliger met dat blauw.
  Koningsblauw is mijn lievelingskleur.
  Het zit op onze muur in de woonkamer! Heerlijke kleur!
  Tot gauw, blauw, blauw!!

  Marja

  Like

 2. Hoi Isabelle
  Wat heb je weer een mooi stukje geschreven op je blog.
  Wij zijn het.met je eens dat er veel mensen zijn die niet erg dankbaar zijn met het feit dat ze nog alles kunnen doen.
  Je lievelingskleur is blauw,een Vlaamse zanger (Wil Tura) heeft er een mooi liedje over gemaakt .
  Zoek het maar eens op you tube.
  Groeten en tot ziens.
  Luus en Frans Staals

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s