De bus

20170430_192914Vandaag hebben we de bus opgehaald. Waar ik met mijn elektrische rolstoel in kan rijden. ik ben er super blij mee :). Nooit meer dat gedoe dat elektrische rolstoel niet mee kan. Het was altijd lastig om mijn elektrische rolstoel mee te nemen. Hij kon wel mee, maar alleen papa kreeg de rolstoel in de auto en het ging lastig. Nu gaat het heel makkelijk. Ik kan nu overal naartoe in mijn elektrische rolstoel. Het geeft me meer vrijheid.

10 gedachten over “De bus

 1. Fijn Isabelle! Leuk dat je nu ook een blogje bij houd en ben zeer benieuwd naar alle volgende stukjes die schrijft! En de zin van de maand is erg toepasselijk! Zo denk ik er ook altijd over, tot maandag.
  Liefs Caitlen
  Liefscait.nl
  (Oh ja dit is mijn oude account kan niet inloggen op mijn nieuwe 😘)

  Like

 2. Ik vond hem al zo mooi glimmen toen je vader je op kwam halen bij de disco van de mms.
  Echt super mooi,fijn hoor lekker meer vrijheid.
  Zo gaaf je weer te hebben gezien,en ook nog even met je ouders gesproken.
  Wat een lieverds zijn het toch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s