1 jaar Life of Isabelle!!!

Alweer 1 jaar Life of Isabelle! Wat is de tijd snel gegaan met diepte en hoogte punten, maar dat  is hoe het leven is. De ene dag is super leuk en de andere helemaal niet.

We hebben we al alweer ruim een jaar de bus. Ik kan al niet meer zonder, het is nu zo veel makkelijker en fijner om ergens heen te gaan. Ik heb een fantastische vakantie gehad (kijk alweer uit naar de zomervakantie). Ik ben jarig geweest, ik ben naar Broederliefde geweest en ik heb een blog geschreven over mijn vriendinnen (pgb).

Het was even zoeken wat ik wilde en ik ben gestopt met de zin van de maand  Maar er waren ook diepte punten. Ik kreeg te horen dat de Baclofen pomp het niet ging worden en dat er nu nog vrij weinig is tegen de spierspanning. December is een maand die ik liever oversla. Ik heb een blog geschreven over de ongelijkheid voor mensen met een handicap (blijven tekenen en delen).

Dit zijn maar een paar bloggen die ik heb geschreven en ik ben nog lang niet van plan om te stoppen!! Een blog beginnen is een van de beste keuzes uit mijn leven. Het is een uitlaatklep voor mij om mijn verhaal te delen met jullie.

Ik wil mijn lieve lezers bedanken dat jullie mijn blog lezen en reageren op mijn blog!! Dat betekent veel voor mij. Ik kijk uit naar het volgende jaar  Life of Isabelle!!!

Vergeet niet te abonneren en zie als eerste wanneer er een nieuwe blogpost online staat!!

Een gedachte over “1 jaar Life of Isabelle!!!

  1. Wat is dat hard gegaan, ik mag al een jaar van jouw leuke blogs genieten! Hoop dat er nog heeeeeeel veel zullen komen lieve Isabelle. Je bent een topper!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s