Ik stop met de zin van de maand.

Als eerste wil ik zeggen dat ik over deze beslissing heel goed heb nagedacht. Ik heb dit idee al een tijdje.

Ik ben begonnen met de zin van de maand omdat ik bang was dat er maanden niks online komt. Misschien is dat ook wel zo, want zo’n spannend leven heb ik nou ook weer niet haha.

Ik heb geen vaste tijd wanneer ik iets online zet omdat ik dan het gevoel van moeten krijg en dat haat ik. Ik vind zo wie zo moeten geen fijn woord. Ik moet niks maar ik doe dingen omdat het handig is en om mezelf gelukkig te maken. Ik merk dat ik bij de zin van maand het gevoel krijg van moeten en het lukt ook niet altijd om te typen. Daarom stop ik hiermee.

Wat ga ik doen met de zinnen die ik al heb geschreven? die gooi ik niet weg. Ik ga deze de komende weken online zetten op home. Dan kunnen jullie het altijd terug vinden. Deze verandering wil niet zeggen dat ik nooit meer een quote ga doen, maar alleen als ik er zin in heb.

Ik heb ook nog even nagedacht over dat ik zo onregelmatig iets poost. Ik zal het voor taan op mijn social media zetten. Dit zal ik vooral doen op Instagram. Daar heet ik: lifeof_isabelle.

3 gedachten over “Ik stop met de zin van de maand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s