Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

 

e14dccacd99619905ed3bfe9a5a6b24d

Ook al ben ik ziek er gaat geen dag voorbij dat ik niet lach. Ik zie het altijd zo; je hebt 2 opties, of je gaat depressief op de bank liggen en denken: ik kan niks, ik kan niks. Of je gaat er het beste van maken en kijken naar wat je wel kan. Natuurlijk ben ik ook wel eens boos en verdrietig. Dat moet ook. Maar over het algemeen ben ik vrolijk en probeer ik er het beste van te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s