Broederliefde

Ik ben vrijdagavond met Chantal en Lisanne ( Lisanne is een vriendin van Chantal) naar Broederliefde geweest. Chantal is mijn pgber maar ik zie haar als een goede vriendin daar over later meernew-whatsapp-emojis .

We komen daar aan en ik zie een hele lange rij. Gelukkig hoef ik niet in de rij. Dat zijn de kleine voordelen van ziek zijn. Wij mochten als eerste de zaal in. Een medewerk vroeg ‘waar wil je staan’? Uhh nou helemaal vooraan leek mij wel een goede plek.

IMG-20180210-WA0016.jpg
Ik had de beste plek!

20180209_193404.jpg

Toen kwamen ze op. Ze kwamen ook naar mij omdat ik vooraan stond.

 

Ik vond het super leuk en ik heb heel erg genoten!

Broederliefde bedankt voor de leuke avond!

De filmpjes staan op mijn sociaal media.

2 gedachten over “Broederliefde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s