I wish…. tag

Ik ben terug na een vakantie die ik mijzelf heb gegeven. Mijn doel is dat ik elke maand een blog poost, upload (en soms meer). Dit is geen vaste dag, hou daarvoor mijn sociaal media in de gaten. Als jullie nog ideeën hebben voor andere tags of andere onderwerpen laat deze achter in de reacties!

Vandaag heb ik een tag voor jullie. Ik dacht ff wat anders. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en laat achter in de reacties wat jij als antwoord zou geven, ben ik wel benieuwt naar.

1. Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Het antwoord op deze vraag wist ik al toen ik 4 jaar was. Ik weet het nog goed, ik zat op dansles (ik heb gedanst van mijn 4e tot 7e ) en ik dacht bij mezelf: ‘later als ik groot ben ben ik of danseres of zangeres’. Dat wil ik nog steeds mensen blij maken, ontroeren of helpen met mijn muziek. Ik zing overal op school, in bus, thuis, tijdens het huiswerken maken eigenlijk overal waar muziek is. Het klink nergens naar maar dat kan mij niet schelen. Ik word er vrolijk van!!! Ik sta ermee op en ik ga ermee naar bed. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd maar, een dag geen muziek is ook een dag niet geleefd.

2. Als je iets super overdreven luxe zou mogen aanschaffen, wat zou dat dan zijn?

Via een glijbaan door het huis naar beneden. Nooit meer met die stomme, saaie trage traplift.

3. Als je één locatie mag uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

L’acolade. Ik heb daar zo’n fijne vakantie gehad. Gewoon even een weekendje daarheen met 25 graden, in het zwembad bandhangen. Heerlijk lijkt mij dat. Ik heb nu al zin in de vakantie dit jaar ( jullie kunnen dan ook weer vakantie blogjes verwachten! ).

4. Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Ik heb niet zo veel angsten. Vroeger heb ik al een keer Baclofen gehad maar ik kon er niet goed tegen. Ik heb daarvan een paar hele heftige duizeligheids aanvallen gehad. Nu kan ik wel tegen Baclofen en is het mijn beste vriend:). Nadat ik toen gestopt was met baclofen ben ik nog wel duizelig geweest. Veel onderzoeken gehad maar niets gevonden waardoor dit kwam. Soms ben ik nog af en toe duizelig maar niet meer zo heftig.

Wie mij goed kent weet dat ik op wereldreis wil. Op hele mooie plekken, kun je alleen per boot komen, bijvoorbeeld Klein Curaçao. Met varen word ik duizelig, dus dat gaat hem niet worden. Ik zou de (angst) duizelig worden in zijn algemeenheid, maar vooral op boten weg willen nemen.

5. Als je een superkracht zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Eigenlijk zijn het er twee. 1. Nooit meer naar de wc hoeven. Gewoon dat alles wat je eet word opgenomen door je lichaam. Ik vind het vooral irritant als ik net met iets bezig ben en ik moet naar de wc, ik vind het tijdverspilling. 2. Kunnen vliegen. Ik zou natuurlijk kunnen zeggen weer kunnen lopen, maar als je dan toch mag kiezen ga ik voor vliegen.

Dit is een tag en de bedoeling van een tag is dat je de vragen doorgeeft. Ik tag Cait van liefscait.nl Cait zit bij mij in de klas, ze is een goede vriendin van mij. Neem vooral een kijkje op haar blog.

Een gedachte over “I wish…. tag

  1. Lieve Isabelle, wat vind ik het leuk om jouw blog te lezen! Ik geniet er erg van. Het is net alsof je naar een film kijkt die je heel leuk vindt en waarvan je steeds maar weer hoopt dat er een vervolg komt!
    Liefs, Mechteld

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s