Hoe ben ik op het idee gekomen om te gaan bloggen?

Een week geleden bestond mijn blog 1 jaar maar hoe ben ik op idee gekomen om te gaan bloggen?

Mascha is een groot voorbeeld voor mij, ik kijk heel erg tegen Mascha op. Zij is een inspiratiebron voor mij.

IMG-20160908-WA0004
Ik heb Mascha ontmoet na afloop van Mascha’s story time.

 

Ik keek een vlog van Mascha en ik vond dat zo inspirerend, de vlog you can do it vooral het stukje na 03.00 min. Toen ik dit zag dacht ik: ja dit is het ik ga bloggen. Maar ik wist niet hoe en wat, dus dat idee waaide over. Totdat ik op school een project over bedrijven had, aan het einde moesten we een eigen bedrijf bedenken. Ik had mijn blog.

Ik ben er toen 100% voor gegaan (ik kan dingen niet half). Ik zat op paardrijden Vivian zat bij mij in de les. Vivian heeft ook een blog en zei wilde mij helpen. Zo ben ik begonnen, geïnspireerd door Mascha en geholpen door Vivian.

2 gedachten over “Hoe ben ik op het idee gekomen om te gaan bloggen?

  1. Hartstikke leuk van je. Ik vind het heel erg leuk om je verhalen te lezen. Op na het tweede jaar. Succes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s