Ik HAAT jeuk!

Vandaag is het twee weken geleden dat ik hele erge jeuk kreeg, op mijn rug. Eerst was het over mijn hele rug, na een paar dagen ging het naar een plekje. Bij een muggenbult heb ik de discipline om er vanaf te blijven, want anders wordt de jeuk erger. Mama mocht er ook niet aan zitten.

Ik werd er gek van! Want van jeuk en pijn krijg ik ‘gratis en voor niks’ heel veel spanning. Met heel veel spanning in mijn armen  en benen slaap ik slecht, soms sliep ik pas om half 2!

Na een week zijn we naar de huisarts gegaan. Ze kon niet zien wat het was en waar het door kwam. Dat maakte me niet uit, als de jeuk maar weg gaat. Van de huisarts kregen creme  die we erop moesten smeren. Het is nu al een paar dagen weg :).

Een gedachte over “Ik HAAT jeuk!

  1. Jeuk vind ik ook het ergste wat er is! En ik heb de discipline vaak niet lieverd…. ik ga gewoon krabben!
    Fijn dat de creme werkt!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s