Fantasie en muziek

 

(let niet op mijn teken kunsten)

Ik heb veel fantasie. Ik fantaseer altijd hoe het zou zijn als ik niet ziek ben. Ik fantaseer het meest als ik zing. Heel goed zingen kan ik niet’i don’t care’. Als ik zing en ik sluit mijn ogen zie ik het helemaal voor me: ik dansend en zingend in een uitverkocht Ziggo Dome!! Het liefst doe ik mijn ogen niet open en blijf ik in die wereld waar alles zo perfect is.

Ik hou van muziek. Ik luister het vanaf het moment dat ik wakker wordt totdat ik ga slapen. Het eerste wat ik zeg als ik wakker word is: telefoon, om mijn muziek aan te zetten. Als ik ga slapen zet de muziek aan tot het moment dat ik in bed lig dan gaat muziek pas uit.

Als ik boos ben luister ik muziek, als verdrietig ben luister ik muziek. In de tijd dat ik ging beseffen wat mijn ziekte allemaal inhoud was muziek mij steun.

Ik heb op Spotify een afspeellijst gemaakt met de muziek waar ik mee wakker word.

Soptify: Life of Isabelle

 

2 gedachten over “Fantasie en muziek

  1. Heerlijk dat dromen ….. en ik ga zeker even naar jouw toplijst kijken. Er zal ongetwijfeld een nummer van Ariana Grande bij staan vermoed ik zo!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s