Beginnen met Baclofen – Baclofen #1

 

Dia1Ik heb heel erg veel last van spierspanning. Ik heb daar medicijnen voor maar deze helpen niet voldoende. Nu gaan we beginnen met Baclofen. Het plan is dat ik uiteindelijk een Baclofen pomp krijg. Deze wordt op mijn buik onder de huid geplaatst. In zo’n pomp zit Baclofen dat is een ontspannend medicijn. De Baclofen gaat vanuit de pomp via een klein slangetje inwendig naar mijn ruggenmerg. Vanuit je hersenen gaan signalen via je ruggenmerg naar al je spieren.

Ik wil jullie meenemen in het proces,  daarom staat er Baclofen #1.

Deze week ben ik begonnen met de Baclofen via de Mickey, dat is natuurlijk veel minder effectiever. Voor de mensen die niet weten wat een Mickey is; dit is een soort ventieltje in mijn buik waar ik mijn medicijnen, voeding en vocht door krijg. Dit komt rechtstreeks in mijn maag.

Als er voldoende effect is kunnen we verder kijken. Ik denk dat ik er pas echt blij mee ben als alles goed werkt en ik uiteindelijk minder spanning in mijn spieren heb. Ik hou jullie op de hoogte!

4 gedachten over “Beginnen met Baclofen – Baclofen #1

  1. I see you don’t monetize your site, don’t waste your
    traffic, you can earn extra bucks every month because you’ve
    got high quality content. If you want to know how to make extra $$$, search for: Boorfe’s tips
    best adsense alternative

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s