sponsorloop voor de Giro Di Kika

photovisi-downloadGisteren had ik op school een sponsorloop. voor team Sofie, team Sofie doet mee aan Giro Di Kika.

Ik heb 2 jaar met Sofie in de klas gezeten. We waren en zijn bff’s. We begrepen elkaar heel goed we hoefde elkaar maar aan te kijken en we begrepen elkaar zonder woorden. Omdat Sofie jammer genoeg een tumor bij haar oog had was haar zicht heel erg slecht. Doordat ze slecht zag was Sofie haar gehoor heel goed en kon ze me altijd verstaan, dat was heel erg fijn. Eigenlijk was Sofie de enige die me altijd kon verstaan. In de pauze gingen we altijd op het klimrek samen met Fatima, dat was heel erg leuk.

Op 19 september 2014 kreeg ik het vreselijke nieuws te horen, Sofie was overleden. Het was een enorme klap. Ik had het wel zien aankomen maar toch. Het rauw proces wat heftig, maar gelukkig heb ik hele lieve familie en vrienden die me heel goed hebben geholpen met het verwerken.

De ouders van Sofie hebben besloten om de Giro Di Kika te gaan fietsen. Dit jaar gaan ze de Giro Di Kika voor de tweede keer fietsen. Een vriendin bij  mij op school kende Sofie ook. Zei heeft bij mij op school een sponsorloop georganiseerd. Ik heb besloten om die te gaan lopen. Want als ik in mijn rolstoel rij heb ik niet het idee dat ik wat voor Sofie doe. Ik heb 3 rondjes bijna helemaal gelopen. nu heb ik wel spierpijn maar dat heb ik graag voor Sofie over. Tijdens het lopen had ik het idee dat Sofie van boven mee keek en daar kreeg ik ook weer kracht van.

Lieve team Sofie ik wens jullie heel veel succes!!!

https://www.girodikika.nl/team-sofie

Een gedachte over “sponsorloop voor de Giro Di Kika

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s