Vakantie dag 1 en 2

Ik ben twee en een halve week op vakantie, in Frankrijk. Ik ga elke dag van mijn vakantie een stukje schrijven. Jullie lezen dit twee weken later. Dag 1 en 2 voeg ik samen in een blog poost.

Woensdag 12 juli dag 1

De dag van vertrek ik heb er zin in. Totdat ik om kwart voor 5 uit bed werd gehaald om weg te gaan. Ik haat het om ’s nachts wakker gemaakt te worden. Maar het is or een goed doel. Na ruim 12 uur rijden komen we aan op Domaine La Cabane in het plaatsje Degagnac in Frankrijk. Toen we aankwamen hebben de beheerders Carin en Occo (hele aardige mensen) ons verwelkomt en hebben we de bus uitgeladen. Daarna zijn we gaan eten in het restaurant La Notte in Gourdon.

 

Donderdag 13 juli dag 2

We hebben een gat in de dag geslapen geslapen. Daarna zijn we boodschappen gaan doen. Toen zijn we gaan brunchen en zijn we, gaan BBQ Nou ja een poging tot. Het was een beetje mislukt het vuur bleef niet aan, ach ja we gaan het  zaterdag gewoon nog een keer proberen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s