Vakantie dag 3

Vrijdag 14 juli

De bedden zijn erg fijn want ik slaap tot laat uit. Voor mijn doen. Vrijdag is Quatorze Julliet, dat is een nationale feestdag in Frankrijk en zijn er allemaal brocante markten. Na het ontbijt gingen we naar de brocante markt in Gourdon. Ze hadden zo veel leuke spullen en we hebben heel veel spullen gekocht. Dit had ik niet willen missen. NOT! Daarna zijn we nog even gaan zwemmen. Na het eten gingen Max en ik rijden in het donker door het park. Max ging achterop staan en zo gingen we op zijn hardst rondjes rijden. Tijdens het rijden zagen we een mooie zonsondergang.

3 dag 5

Dit is het uitzicht vanaf de brocanten markt.

1 dag 3  2 dag 3

Zo zag de zonsondergang eruit.

3 gedachten over “Vakantie dag 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s