Vakantie dag 7

Dinsdag 18 juli

Het is geen verrassing om te vertellen dat we hebben uitgeslapen. Om kwart voor twee waren we pas klaar met het ontbijt. Toen kwam het pakketje,  een soort stok met twee drijvers aan de zijkant zodat ik in het water kan blijven drijven. Ik had hem op school uitgetest, ik zwem namelijk elke maandag. We hadden hem besteld, maar de dag voor we weg gingen hadden we hem nog niet ontvangen. Mama zei tegen het bedrijf: ‘we gaan morgen op vakantie, zouden jullie hem op kunnen sturen naar Frankrijk?’ Dat was gelukkig geen probleem. Vandaag werd hij bezorgd. Die moest natuurlijk gelijk  worden uitgetest. Vandaag is dus ook een zwembad dag. We hadden uitgevonden dat alleen de drijf stok te onstabiel is, met een drijfslang onder mijn oksel gaat het beter. maar het hangen in de zwemband blijft het fijnst!

2 gedachten over “Vakantie dag 7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s