vakantie dag 8

Woensdag 19 juli

Vandaag zijn we naar het stadje Sarlat geweest. We hebben op internet gezien dat er in een kerktoren een glazen lift is, waar je met de rolstoel in kan. Vanuit deze toren heb je een prachtig uitzicht over deze middeleeuwse stad. Toen we erin wilden gaan begon het te miezeren. De meneer van de lift zei: ‘als het regent werkt hij niet want aan de boven kant is hij open’. Dus we zijn even een straat in gelopen. Ik zag een mevrouw hele mooie schilderijen maken, ze heeft een boek gemaakt over wat ze de afgelopen tien jaar heft gemaakt. Ze gaf me een boek en schreef er wat voor mij in en ze zei dat ik het moest vertalen met Google Translate.20170801_165229

Er staat:

Lieve Isabelle,

Ik wens je nog een fijne vakantie en hoop dat er snel een doeltreffende behandeling voor je komt!

Ik vond het zo lief!

Ik vind haar werk ook heel erg mooi, het is vrolijk, kleurrijk en fantasierijk.

Het gemiezer was opgehouden en we gingen de lift in.

Dit is het uitzicht vanuit de lift. Als je in de lift staat zie pas wat voor een mooie stad het is. Ik vind het verpest door alle restaurants (in elke straat zijn er wel 3 restaurants en soms meer) en toeristen winkels.

3 gedachten over “vakantie dag 8

  1. Wat lief dat je dat boek kreeg, mooie schilderijen staan erin inderdaad! En dat uitzicht is ook echt prachtig, ik heb op vakantie ook veel van die toffe oude stadjes gezien en ze worden inderdaad vaak verpest door toeristische zaakjes…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s