Vakantie dag 16

Donderdag 27 juli

We gingen in de ochtend naar de markt om te kijken voor een zwemband want vanavond is de poolparty! toen we aan het kijken waren begon het te regenen :(. We twijfelden of de zwemband zouden doen want thuis hebben we er nog een in de verpakking. Uiteindelijk niet gedaan we hebben ook nog de drijfstok. Toen het droog werd gingen we brood halen bij de bakker.

’s Middags was er een bazaar en je kon spelletjes doen. Toen ik daar was ging mama en Max (mijn broer) samen op een tandem. Max doet aan mountainbiken. Toen ze terug kwamen was het eerste wat mama zei: ‘ik heb doodsangsten uitgestaan!’. Max zei: dat ze heel hart heeft lopen gillen. Ik zie dit soort dingen gelijk voor mij, eigenlijk had ik erbij willen zijn of het alleen al willen horen. Ik denk dat ik dan niet bij was gekomen van het lachen.

Toen kwamen de fietsers aan. Heel erg knap gedaan!

’s Avonds gingen we bbq. Dat deden wij niet maar de mensen die echt verstand van hebben: de kok’s, het was erg lekker!

Na het eten was het tijd voor de POOLPARTY

Ik heb bijna de hele avond bij Alex op zijn rug gezeten en dan hadden ze van die opblaas hamers waarmee we dan iedereen gingen slaan en ondertussen lekker mee zingen met de muziek! We deden geen water gevecht maar een opblaas hamer gevecht :). Ik heb 2 keer een bommetje gemaakt.

Het was FANTASTISCH!!

3 gedachten over “Vakantie dag 16

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s