Vakantie dag 15

Woensdag 26 juli

Op loop afstand van “L accolade is een bakker en als je een stukje verder doorloopt kom je uit bij een hele leuke markt. Bij de bakker gingen we elke ochtend brood en andere lekkere dingen halen.

s’ Middags gingen we levend Monopoly doen. Mijn team heeft niet gewonnen maar als we meer tijd hadden dan hadden we zeker gewonnen. Ik geef de tijd gewoon de schuld :). Ik vond het een leuk spel!

s’ Avonds gingen we Marshmallows maken en werden er verhalen verteld. Eerst werden ze voor ons gemaakt. Na de verhalen ging ik samen met Lucas zelf de marshmallows maken. Zo’n Marshmallow blijft ook zo lekker plakken, ik heb er de hele avond plezier van gehad :). Toen ik klaar was met het maken van de marshmallows ging ik voor het vuur staan en gingen mijn benen ongevraagd omhoog (dat doen ze wel vaker). Ik heb altijd koude voeten, dit bracht mij op het idee om mijn schoenen uit te doen. Aan het einde van de avond had ik lekker warme voeten :).

Een gedachte over “Vakantie dag 15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s