Vakantie dag 14

Dinsdag 25 juli

Franse fietsers zijn vanuit Nederland naar L’ accolade gefietst om geld op te halen. Het recreatieteam had het idee om pvc buizen te versieren zodat de fietsers bij aankomst daaronder door kunnen fietsen. Het is erg lachwekkend om Alex en Lucas te zien knutselen omdat ze het nooit doen.

’s Avonds was er toen het donker was een spooktocht in het bos. Ik vond het niet eng, maar wel knap gedaan. Mijn vader was ook een spook, hij zag er niet uit! Daarna hebben wij nog even bij het kampvuur gezeten. Dat was erg gezellig!

2 gedachten over “Vakantie dag 14

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s