Vakantie dag 13

Maandag 24 juli

Er is een recreatieteam dat is een groep vrijwilligers die 3x per dag leuke dingen met je gaan doen.20170728_205325

Ik trok het meest op met Alex en Lucas en nee ik ben niet verliefd op Alex of op Lucas. Alex zijn tweelingzus Sandra zit ook in een rolstoel en kan niet praten. Je merkt dat hij is gewent om met iemand om te gaan die niet kan praten. en dat geldt ook voor Lucas (Lucas is de beste vriend van Alex).

In de ochtend was er kennismaking met de andere kinderen en het recreatieteam. Daarna gingen we levend Stratego doen.

’s Avonds gingen we naar het strand. Toen we naar het strand gingen vroeg Alex: ‘hoe hard kan je rolstoel?’ ik zei: ’10 km per uur’ toen zei Alex: zullen er heen rennen, en jij rijden natuurlijk?’ ja is goed zei ik. Ze hadden matten mee zodat ik met mijn elektrische rolstoel op het strand kon. Ze hebben het zo gedaan dat je eigenlijk niet of bijna niet merkt wat je niet kan, de nadruk word heel erg gelegd op wat je wel kunt :). Op het strand was een mooie zonsondergang en hebben we wat spelletjes gedaan.

20170724_212348

Op de terug weg gingen we weer rennend,  ik zo hard als ik kon met mijn rolstoel. Wij waren als eerste terug. In de recreatie ruimte zijn allemaal verkleed spullen. Alex zegt: wil je een mooie jurk aan?’ ik begin te lachen en zeg: ‘nee jij’ dus hij doet een soort van rok aan toen kwam JinJin (ook iemand van het recreatie team) binnen die eerst in de lach schiet en daarna trekt zij Alex ook nog een heel fout t-shirt aan. Samen met een oranje hoed en een gouden ketting. Ik heb me kapot gelachen, het zag er niet uit.

3 gedachten over “Vakantie dag 13

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s