Vakantie dag 12

Zondag 23 juli

De accommodatie waar ik nu ben verdient even wat uitleg.

Alles in het park is aangepast aan mensen die in een rolstoel zitten. Als ik zeg alles dan bedoel ik ook echt alles. Het zwembad is zo gemaakt dat je er met een zwembad rolstoel in kan rijden en het water is lekker verwarmt. Er zijn stand rolstoelen waarmee je ook de zee in kan, want de zee is op loopafstand van ‘L accolade. Er zijn ook fietsen waar de rolstoel voorin kan, het is een soort bakfiets. Alle huisjes zijn gelijkvloers. In de huisjes hangen allemaal touwtjes zodat iemand in een rolstoel het licht aan en uit kan doen. Er zijn knoppen bij de voordeur zodat als je in een rolstoel zelf de deur open kan doen. Toen ik de kasten voor het eerst zag dacht ik: ‘wat een rare kasten er zitten geen deuren in’ maar voor iemand in een rolstoel is dat super handig. Er zijn safari tenten die helemaal aangepast zijn zodat als je in een rolstoel zit toch kunt kamperen. Je kan overal komen met de rolstoel er zijn nergens trappen op een na. Je hebt een paar huisjes beneden en een paar huisjes boven, Om bij de huisjes die boven gelegen zijn te komen is er een trap maar daarnaast is er ook een lift!

Maar het aller fijnste vind ik de vrijwilligers. Zij zien niet iemand in een rolstoel zij zien gewoon de persoon in de rolstoel. Er word niet voor of over je gepraat, ze praten tegen jou! Er zijn vrijwilligers die de was doen, er zijn vrijwilligers voor de zorg zodat de ouders ook vakantie hebben. Er is een restaurant, waar echte kok’s koken.

Kortom;

IMG-20170726-WA0000

s’middags zijn we naar het stand met een strand rolstoel geweest.

20170804_091556

Op het strand liggen van dit soort mooie stenen.

We hadden geen zin om boodschappen te doen dus we gingen bij het restaurant eten. Ik denk dat de kok’s in een 5 sterren restaurant werken of hebben gewerkt want het was LEKKER!!!

3 gedachten over “Vakantie dag 12

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s