Cora

Cora is een massagetherapeute. Ik ben in contant gekomen met Cora via Mini. Mini is een van mijn pgbers (ik vind pgber niet zo’n fijn woord want ik zie ze als mijn vriendinnen).

Ik heb ongeveer een keer in de maand een heerlijke massage van Cora. Cora komt dan bij Mini thuis. De massagetafel staat dan ik de woonkamer. Ik kan mij dan helemaal ontspannen. Een massage is het enige waarbij ik mij helemaal kan ontspannen. Ik heb het meeste spanning in mijn benen, armen en in mijn schouders. Soms zit er zoveel spanning in mijn schouders dat ik er pijn in krijg. Cora maakt al mijn spieren helemaal los. Soms val ik zelfs in slaap!

Ik ben heel erg blij dat ik Cora heb leren kennen, zij is echt heel bijzonder en ik geniet hier heel erg van.

20171028_131608

6 gedachten over “Cora

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s