Mijn favoriete tv programma’s

Heel eerlijk gezegd kijk ik niet zo veel tv, maar er zijn een paar programma’s die ik heel, goed of grappig vind. Ze staan niet op volgorde wat ik het leukste vind. Hier zijn mijn aanraders.

Voordat ik ga vertellen wat mijn favoriete tv programma’s zijn. Wil ik zeggen dat je je sinds kort kan abonneren op mijn blog. Je ziet dan als eerste wanneer er een nieuwe blogpost online staat. Je kunt je aan de linker kant abonneren en als je dit op je telefoon bekijkt staat het helemaal beneden, daar staat ook mijn sociale media want daar poost ik het ook op.

1. The Voice of Holland en The Voice Kids

Vrijdag avond vaste prik, zit ik klaar onder mijn dekentje. Ik heb het bijna altijd goed wie er wint (behalve dit jaar). Het niveau gaat elk jaar omhoog. Ik vind het echt heel knap hoe goed ze kunnen zingen (ik zou het ook wel willen). Ik moet altijd om Ali B lachen.

2. Wie Is De Mol

Ik vind Wie is de mol een top programma! Ik vind mol tolk erg leuk om te kijken, Chris is altijd zo grappig. Thuis spelen we mee, dat vind ik er ook zo leuk aan. Ik wil even zeggen dat ik het dit jaar en vorig jaar goed had, wie de mol was!

3. Expeditie Robinson

Ook dit vind ik leuk om te kijken. Ik denk dan altijd wat ik zou doen. Ik vind het knap hoe ze het doen. Ze hebben leuke kandidaten, ik vind het leuk dat dit jaar ook onbekende meededen. Ik zou er ook wel aan mee willen doen.

4. Dance Dance Dance

Ik vind het zo ontzettend knap, hoe goed de kandidaten kunnen dansen (dat zou ik ook wel willen kunnen). Wat ik er heel leuk aan vind, is dat ze dansen voor een goed doel. Een programma wat een keer niet om geld gaat.

5. Heel Holland Bakt

Isabelle en lekker eten gaat heel goed samen, een top programma voor mij. Mama en ik vinden het altijd grappig als er wat fout gaat. Ik vind het heel knap hoe ze zulke mooie taarten maken. Ik zou ook een goed jury lid zijn (haha).

Dit zijn mijn favoriete tv programma’s. Misschien vinden jullie deze programma’s ook leuk of gaan jullie het kijken door mijn blog. Vergeet niet te abonneren!

4 gedachten over “Mijn favoriete tv programma’s

 1. Je kijkt naar leuke programma’s. Mijn favoriet is altijd een goede detective, meestal op zaterdagavond, eerst bij de zender van onze zuiderburen en later (als we lekker in bed liggen) nog op de Nederlandse zender.

  Like

 2. Ik vind Wie is de Mol? ook altijd geweldig, leuk dat je dat ook kijkt! Van Dance Dance Dance en The Voice kijk ik wel eens wat video’s op YouTube, maar de programma’s zelf kijk ik niet. Heel Holland Bakt lijkt me wel leuk om een keer te proberen, maar verder kijk ik vooral Engelse series.

  Like

 3. Wat leuk dat je dit allemaal leuk vindt. Ik zie je al helemaal op de bank onder je dekentje zitten. Ik vind zelf the voice kids zo goed. Wat een mooie stemmen zitten daar tussen. Echt geweldig. Ik vind trouwens Linda de Mol met die koffertjes ook heel spannend. Zelf vind ik het jammer dat er weinig dierenprogramma’s zijn. Tsja en dan heel Holland bakt, die is echt heel leuk. Denk dat ik jouw en je moeder eens ga opgeven hiervoor😆🤣😁
  Groetjes 😍

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s