Irritant lied – maandag vakantie dag 2

Wij hebben op nog geen 5 min loopafstand een bakker, waar ik erg naar uit heb gekeken. In de zon een chocolade croissant eten! Waar ik ook enorm naar uit heb gekeken is bandhangen!

img-20180721-wa0001

Ik vind dit zo ontzettend fijn, een van de weinige momenten dat ik mij helemaal kan ontspannen.

Elke avond ben ik te vinden bij de open haard, daar gaan ook alle vrijwilligers zitten. Heel gezellig.

20180722_220829.jpg

Ze zeggen dat domme vragen niet bestaan, nou ik heb 2 hele domme vragen gesteld. Mark was met iets bezig dus ik vraag ‘wat ben je aan het doen’? Want ik ben niet nieuwsgierig maar ik weet graag alles. Mark: ‘ik probeer een lied te schrijven’. Ik: ‘wat heb je tot nu toe’? De domste vraag die ik heb gesteld, dat lied ging de hele avond niet meer uit mijn kop! Als ik het dan heel even kwijt was begonnen Mark of Lucas er weer over. Deed ik natuurlijk net zo hard weer terug, zo pesten wij elkaar de hele vakantie. Ik zal het jullie niet aandoen maar als het lied af is zal ik het laten weten.

img-20180718-wa0021
De bedenker van het lied.

Vergeet je niet te abonneren om geen enkele vakantie blog te missen.

2 gedachten over “Irritant lied – maandag vakantie dag 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s