Het is toch te gek!

Wat kan ik ervan genieten als ik iets weet en andere niet. Ik ga het vandaag eindelijk bekent maken. Dat ik op tv kom. Ja, je leest het goed, ik kom op tv bij Max Masterclass.

Ik kreeg een e-mail van Erik of ik mee wilde werken aan een uitzending van Masterclass. De aflevering gaat over geluk. Waarom hij mij daarvoor heeft gevraagd is omdat ik ondanks alles toch vaak mijn geluk kan vinden.

Mocht je je afvragen wanneer ik dit heb gedaan? In juli heb ik een filmpje gemaakt op locatie en zijn ook de opnames geweest in de studio 5 in Hilversum. De aflevering wordt in september uitgezonden. Voor de exacte datum moet je mijn Social Media in de gaten houden.

Ik vond het heel erg leuk om dit een keer mee te maken. Het is een droom die uit is gekomen. Ik vind zelf dat het een heel leuk filmpje is geworden.

17 gedachten over “Het is toch te gek!

 1. Krijgen we nog een BN-er in de familie. Ik vind het echt zoooooooo leuk voor je. Ik ga kijken, terugkijken en nog een keer kijken! Echt geweldig voor je!

  Like

 2. Wauwww wát gaaf is dát 👌😍
  Ik ga 8 September op vakantie 3weken, dus ik ga goed opletten!!
  Top Isabelle, het is je zo gegund!!!!

  Like

 3. Nou Isabelle. dat is spannend! Ik hoop het programma niet te missen.
  Ik zie je graag weer volgende week als de school weer opstart.
  Volgens mij heb je er zin in en ga je je weer grandioos inzetten voor je volgende topcijfer!

  Like

 4. Lieve Isabelle,
  Fantastisch was je filmpje en hoe gaaf om “gewoon” in de studio te zitten en met je ouders en Max dit mee te mogen maken. En een klein bijrolletje voor Pinkeltje! En hoeveel mensen hebben je nu wel niet gezien op de televisie…hier zul je nog een hele tijd van kunnen nagenieten! Je mag heel trots zijn!

  Like

 5. Een late reactie maar ik heb je optreden gezien hoor! Je kan er met trots op terugkijken, dit pakt niemand je af. Ik ben er trots op familie van je te zijn. Je bent oprecht een kanjer!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s