Vrienden van het Sophia

Jullie hebben al een tijdje niets meer van mij gehoord. Dit komt omdat ik niet meer kan typen. Ik ben bezig met oogbesturing te typen maar dit gaat niet zo snel. Deze blog typt mama voor mij.

Ik heb samen met mama een interview gedaan voor vrienden van Sophia. Dit interview staat op de voorpagina van het Vriendennieuws en op de website van het Sophia kinderziekenhuis.

https://vriendensophia.nl/isabelle-vecht-iedere-dag-tegen-haar-spieren/

Ik vond het heel erg leuk om hier aan mee te werken.

9 gedachten over “Vrienden van het Sophia

 1. Lieve schat,
  Wat ben jij toch een KANJER!!!
  Dit verhaal is weer een voorbeeld van hoe jij mensen kunt meenemen in de ervaringen met jouw lijf.
  Ik zie en lees het en ook al kun je nu niet zelf meer schrijven en alle andere dingen die je zo graag allemaal zou willen doen, jij gaat voor wat er WEL kan. Daarbij ga je diep, zowel in je energie alsook in je levenshouding.
  Dat gevoel en die ervaringen wil je met ons delen. Dat is een geschenk. Het geeft mij inspiratie, vreugde, verdriet en dankbaarheid dat ik mag zeggen: “Isabelle, die ken ik, daar ben ik dankbaar voor en dol op” want jij verrijkt echt ons leven. Artsen die jou leren kennen zullen dat ook krijgen, jij bent zo goed in staat om over te brengen wat jij meemaakt, wat een les kun jij deze mensen geven en dat doe je dan ook!

  Gaan we samen nog een handje maken in Arnhem, of heb je inmiddels een andere oplossing gevonden voor dat lieve hoofd van jou?
  Knuffel en zoen, ook voor Stef, Max en Judith (ook zo’n kanjer),
  Monique

  Like

 2. Lieve Isabelle
  De blog was er weer een van jou !!!!
  Ik weet zeker dat er heel veel mensen over na denken en kijken of ze ook positief kunnen gaan denken over hun eigen problemen.
  Ps wat jij wel hebt wat niet aan iedereen gegeven is …..zijn geweldige ouders en een broer die er ook altijd voor je is.
  Groetjes Mini

  Like

 3. Wat is het mooi beschreven! Je bent een kanjer en Ik weet hoeveel papa, mama en Max van je houden en voor je zorgen,. Max is altijd zo lief voor je, dat is ook echt een kanjer!

  Like

  1. Hoi Isabelle,

   Wat een knap interview heb je gegeven zeg!
   Fijn dat je op deze manier je gedachten met anderen kan delen.
   Succes met het aanleren van de oogbesturing, zal een pittige klus zijn.

   Groetjes, Daniëlle
   P.S. Moest aan je denken toen Dance dance dance op tv was, met de meiden van O’G3NE erin🤩

   Like

 4. Mooi beschreven weer..en jij bent zo’n voorbeeld voor velen, hoe je met positiviteit ver kunt komen! Ik ken echt niemand met zo’n vechtlust. Trots op jou ♡

  Like

 5. Deze week ontving ik een droevig bericht. Wat voel ik mij vereerd dat ik heel even van jou heb mogen genieten. Het was een verrijking om jouw verhaal op te mogen schrijven. Jouw inspiratie en de kracht die je moeder uitstraalt is een deel van mijn hart geworden. De indruk die jij op mensen hebt gemaakt en hebt achtergelaten is enorm. Ik hoop dat je dat besefte. Helaas heeft je lichaam de strijd verloren, je kon niet meer. Maar voor mij en velen ben je een winnaar. X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s