Lichtjesdiner Sophia 2019

Zaterdag 7 december was het jaarlijkse benefiet Lichtjesdiner van het Sophia kinderziekenhuis in de Laurenskerk in Rotterdam. Ik was als eregast uitgenodigd. Dit jaar ging de opbrengst naar het nieuw te openen kinderhersencentrum. Het was een galadiner met als speciale gast Prins Pieter Christiaan en optredens van onder andere Trijntje Oosterhuis, Antje Monteiro en Victor Mids. Tijdens het diner was er een veiling en Richard Groenendijk presenteerde de avond. Ik had zelf ook een rol, het filmpje van Max Masterclass werd getoond en daarna heb ik verteld hoe belangrijk ik het vind dat het kinderhersencentrum wordt geopend. Dit is het eerste kinderhersencentrum van Europa dus dit is best bijzonder. Het filmpje:

‘Het kinderhersencentrum van het Sophia kinderziekenhuis is van groot belang om zo snel mogelijk een diagnose te stellen bij kinderen. Ik ben zelf op mijn zesde ziek geworden en hierdoor maar zes jaar onbezorgd kind kunnen zijn.

Met name bij progressieve ziektebeelden is een snelle diagnose van groot belang zodat er
direct met de beste behandeling gestart kan worden zodat de schade in de
hersenen mogelijk beperkt blijft.

In mijn geval is het starten van sondevoeding essentieel geweest. Ik hoop dat de diagnose bij
kinderen door het kinderhersencentrum eerder gesteld kan worden waardoor
kinderen langer onbezorgd kind kunnen zijn. Dat wil toch ieder kind!

Ik hoop dat jullie mee willen helpen om dit mogelijk te maken’.

Na mijn optreden werd er opgeroepen om founder te worden van het kinderhersencentrum, wat €100.000 heeft opgebracht. De totale opbrengst van het lichtjesdiner was € 515.754

Ik ben blij dat ik hier een bijdrage aan heb kunnen leveren.

 

 

10 gedachten over “Lichtjesdiner Sophia 2019

 1. Wat een geweldig feest en wat zag jij er zelf ook prachtig uit in je galajurk! En wat een ontzettend groot bedrag heb je mee opgehaald,👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻!

  Like

 2. Ziet er zo sfeervol uit de 1e foto trok meteen de aandacht je blog te lezen, super dat er zoveel geld is opgehaald.Volg je mij al? Leuk als je mij terug volgt en een kijkje neemt liefs.

  Like

 3. Lieve Isabelle, eigenlijk ben je nu een prinsesje! In ieder geval zag je er uit als een prinsesje! Wat een mooie foto van jou met Prins Pieter Christiaan! En die bijpassende nagellak! Samen met je geweldige ouders en super broer Max maak jij toch wel onvergetelijke ervaringen mee! Je mag wel heel trots zijn op wat je allemaal bereikt! En ook zo leuk dat wij dit allemaal mee kunnen volgen door deze blog! Graag wens ik jullie allen hele gezellige feestdagen toe.
  Liefs, Mechteld

  Like

  1. Hi Isabelle,
   Wat een prachtige foto’s en wat een eer voor prins Pieter Christiaan dat hij met jou op de foto mocht😊!
   Goed gedaan en je ziet er prachtig uit!
   Een gezellig oud en nieuw overmorgen💫
   Groetjes, Daniëlle

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s