Yes I dit it!

Vandaag was ‘The big day’. Ik heb mijn eerste college gegeven op de VU Amsterdam!!! Mijn droom is uitgekomen!

Vorige week vrijdag mailde Erik: “zullen we even bellen om een afspraak te maken?”. Voor ik het wist zat ik met Erik te bellen (ik bel samen met mama, mama helpt met wat ik zeg). Toen we ophingen hadden we een afspraak voor volgende week (vandaag). Ja, nee, ik heb ff met Erik gebeld, wie had dat ooit gedacht? Ik sprong een gat in de lucht van blijdschap. Ik was ongeloofgelijk blij!

Vandaag was dan eindelijk de dag, dat ik mijn verhaal ga vertellen. Ik had er superveel zin in. Was ik zenuwachtig? Nee eigenlijk niet, meer gezonde spanning. Ik wil gewoon heel graag mijn verhaal doen.

We belde Erik toen we er waren. Ik wil ook even zeggen dat Erik een hele aardige man is, die het ook begrijpt. Ik reed de college zaal in en ging mijn verhaal vertellen. Voor ongeveer 80 studenten, alsof het niks is (haha). Ik sloot mijn college af met:       Everything in my life is a challenge, the question is, do you accept the challenge?           Yes I do!!! Zelf bedacht!

Het college was in het Engels, ik had de tekst in Power Point in het Engels en ik vertelde mijn verhaal in het Nederlands. Mensen die mij kennen weten dat mijn Engels nou niet echt mijn sterkste punt is. Daarna mocht iedereen vragen stellen. Erik of Max (Max hielp heel goed) vertaalde het, ik type het in mijn ipad en lied het uitspreken. Erik vertaalde het weer in het Engels… zo ging het heel goed. Nadat iedereen zijn vragen had gesteld, kwam iedereen dichtbij en liet ik zien wat ik kon bewegen. Ik kreeg van Erik bloemen. Ik kreeg GEWELDIGE reacties, dat gaf mij zoveel energie (dat ik zelfs nu nog een blog kan schrijven). Het geeft mij zoveel voldoening. Toen ik 4 jaar was zat ik op dansen en dacht ik: later als ik groot ben wordt ik of danseres of zangeres. Maar toen werd ik ziek en viel die droom in duizend stukjes. Ik heb die droom nooit los gelaten en nu stond ik eindelijk voor een groot publiek. Ik kan nu echt de hele wereld aan!!! Na afloop gaf ik Iedereen een kaartje (bijna iedereen want de kaartjes waren op). Voor de nieuwe lezers hier onder kun je je abonneren om op de hoogte te blijven.

Ik heb met Erik afgesproken dat ik het vaker ga doen. De lach op mijn gezicht gaat er niet meer af. Er komen nog extra foto’s en filmpjes op mijn social media, dus houd dat in de gaten!

img-20181109-wa0001

18 gedachten over “Yes I dit it!

 1. Lieve Isabelle, wat een fantastische dag en ervaring! Niet te geloven dat je dit hebt bereikt! Ik had heel graag stiekem even om een hoekje willen kijken!
  Liefs, Mechteld

  Like

  1. Lieve Isabelle,

   Opeens kom ik zomaar bij jouw mooie, positieve blog terecht. Wat fantastisch dat je dit hebt gedaan!! Go for it.

   Groetjes, Marjon Copius Peereboom

   Like

 2. Geweldig Isabelle, gefeliciteerd met deze prestatie.
  Weinigen zullen het je na doen. Chapeau, je bent een kanjer ! Mooi dat op deze manier meer mensen kennismaken met jouw “ ziektebeeld”. Gonnie

  Like

 3. Lieve Isabelle, ik heb hier gewoon geen woorden voor! Ben zo ongelofelijk trots op jou en wat een kanjer is Max dat hij je zo geholpen heeft! En wat super voor je dat je nog een keer mag!
  Enne ….. niet te lang wachten met het posten van meer. Dikke knuffel!

  Like

 4. Lieve Isabelle, wie kan nou zeggen dat ie een college heeft mogen geven op een universiteit met Erik? Nou JIJ dus. Yes you did it !!!! Wat geweldig dat je dit hebt gedaan en wat zullen de studenten een hoop van je hebben kunnen leren. Geniet van dit mooie moment en er gaan er dus nog meer komen: a dream came true. Je bent een kanjer!
  Liefs Ingrid

  Like

 5. Wow, wat een power girl ben jij !! Je zult hiermee heel veel andere mensen steunen en inspireren. En geweldig dat je broer je hierin steunt en daar ook durft te gaan staan. Keep up the good work!

  Like

 6. Lieve Isabelle,
  Wat een prestatie! Ik ken niemand die je dit na zou kunnen doen. Weet je, ik ben er beretrots op om te kunnen zeggen: “kijk, da’s mijn achternichtje!” Super dat je broer je heeft geholpen waardoor jij je podium hebt kunnen krijgen. XXX

  Like

 7. Hey topper!

  Op je tablet zag ik “per ongeluk;)” je website “lifeofisabelle.com” en ben meteen gaan kijken.
  Nog niet alles gelezen zo snel, maar ik vind dat hele leuke stukjes schrijft en deze blog over je college op het VU …
  WOW!!!
  Echt kicke hoor, je moet er maar lef voor hebben! Supertrots op jou!
  Ik blijf jou bloggies zeker volgen!

  Tot morgen!
  Dennis

  Like

 8. Hoi Isabelle,
  Ik las de nieuwsberichten van onze school en zag een foto van jou met Eric Scherder. Zo kwam ik op je website terecht. Ik ben diep onder de indruk van je teksten. En wat ontzettend goed dat je een college hebt gegeven op de universiteit. Ik ga je volgen!

  Marianne van Grol

  Like

 9. Lieve Isabelle,
  Nadat ik vanmorgen je kaartje had gekregen ben ik gelijk op je blog gaan kijken:).
  Wat schrijf je leuk en wat ontzettend knap dat je zo positief in het leven staat.
  Ik zie je nog als klein, heel slim meisje op de MMS binnen komen en zie wat er van je geworden is…
  een prachtige mooie meid die veel te bieden heeft en vooral kijkt naar wat er mogelijk is. Knap hoor.

  Veel liefs van Carolien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s