Mijn oud&nieuw

Mama en ik zijn naar het Novotel in Breda geweest. Om vooral geen oud en nieuw te vieren, simpelweg omdat we niet voor- en achteruit willen kijken. Ik leef in het nu/vandaag. We hebben vooral gegeten en heb eindelijk foodfoto’s (want die vergeet ik altijd).

De eerste dag zijn we de stad in geweest. Daar hebben we een appelbol met slagroom gegeten en warme chocomelk. Was lekker! Ik heb een heel leuk jurkje gekocht. Mama zei kijk macaroons, ze had het nog niet gezegd of ik was de winkel al binnen.

IMG-20181231-WA0001
In de smaken: framblij, banaan, vanille, hazelnoot, Italiaan cookie en pistache.

We hebben het centrum van Breda bekeken en zijn daarna naar het hotel gegaan. We hebben een rolstoelvriendelijke kamer gereserveerd maar je moet geen brede rolstoel hebben. ’s Avonds hebben we we genoten van een heerlijk buffet.

Daar heb ik gegeten: als voorgerecht een zalm tartaar, als tussengerecht stokbrood met tapenade en garnaaltjes. Het hoofdgerecht: Piri Piri garnalen, vis, groente en aardappelkroketjes. Het toetje was tiramisu.

Het was erg lekker en ik had bijna alles op! Toen we waren uitgegeten zijn we naar de kamer gegaan en zijn gaan slapen. Ik heb heerlijk geslapen, lekker rustig.

De volgende dag zijn we eerst lekker gaan ontbijten wat uiteindelijk een brunch werd.

De brunch bestond voor mij uit: American pancakes, mini chocolade croissants, een kaneel broodje en heerlijke yoghurt. Vraag mij niet hoe ik dit allemaal op heb gekregen.

Ik doe niet aan goede voornemens, als ik iets anders wil doen, doe ik dat op dat moment en wacht niet tot 1 januari. Ik ga ook niet minder eten, ik ben liever dik en gelukkig (niet dat ik dik ben) dan ongelukkig en lijnen!!!

7 gedachten over “Mijn oud&nieuw

  1. Wat super dat jullie dit hebben gedaan. Groot gelijk Isabelle. Geniet ervan op dit moment en dat heb je duidelijk gedaan met al die lekkernijen. Ik wens je nog heel veel lekkere etentjes in 2019😍

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s